lavida.es

Lavida.es

Gràcies a internet i les xarxes socials, avui podem seguir minut a minut tot el que fan, pensen -o diuen que pensen-, els nostres amics, coneguts, familiars i, fins i tot, alguns dels personatges més famosos del planeta. És qüestionable si aquesta sobreinformació és útil. El que és segur és que cada vegada som més els que diàriament deixem constància de la nostra existència al ciberespai. Aquests rastres, agrupats i ordenats correctament, poden servir per explicar les nostres petites històries quotidianes. O, fins i tot, per fer una sèrie.

+
Brotes verdes

Brotes Verdes

La xifra d’aturats no para de pujar, el preu de l’energia augmenta, els desnonaments arriben a nivells rècord i les entitats bancàries necessiten ser “rescatades”.
Mentrestant, el govern retalla l’estat del benestar i sembla més preocupat en quedar bé amb els mercats que amb els seus ciutadans.
I els «brotes verdes» dels que ens van parlar fa uns anys? On estan?
Nosaltres els hem anat a buscar…

+
pretxt

Pretxt

Les estadístiques mostren que cada persona diu una mitjana de cinc mentides diàries. I és que mentir no és complicat. De vegades, fins i tot és més fàcil que dir la veritat. El que és realment complicat és fer-ho bé. I, com passa en tots els àmbits, si volem una feina ben feta el millor és deixar-ho en mans de professionals.

+