En temps dificils, Coses Sèries

Qualsevol relat es pot presentar de moltes maneres diferents. Així que, si hem d’explicar la nostra petita història, el més assenyat seria escollir-ne una de bonica.

Podríem dir que després de treballar durant anys per a tot tipus de cadenes de televisió (Antena 3, TVE, TV3, Barcelona TV, ZDF, Arte…) escrivint i dirigint ficció, gags humorístics, reportatges documentals i, fins i tot, programes sobre vida sana i wellness, va arribar un dia en que vam tenir la necessitat de canviar.

Estàvem cansats de treballar i defensar programes que no ens sentíem propis, volíem agafar les regnes del nostre futur professional i començar a produir les nostres pròpies creacions. Així que vam decidir sumar esforços i fundar una agència de continguts audiovisuals.

Una altra possible versió, igualment certa, inclouria termes com ERO, INEM, FOGASA… però per llegir coses com aquestes ja estan els mitjans de comunicació.

Així que millor deixar-ho amb la primera versió, perquè, de totes maneres, el final acaba sent el mateix: el naixement de COSES SÈRIES.

Encara que, més que un final, això es un començament….